Fen Fakültesi İstatistik Bölümü

2023-2024 Akademik Yılı Bölüm Oryantasyon Toplantısı Gerçekleştirildi

2023-2024 eğitim-öğretim yılında  bölümümüze yeni kayıt yaptıran öğrencilerimize yönelik Oryantasyon Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hava ÖZAY, Dekan yardımcıları Doç. Dr. Filiz KAHRAMAN ALİÇAVUŞ  ve Doç. Dr. Mert GÜRKAN, Bölüm başkanı Dr. Öğr. Üyesi Berrin GÜLTAY , Bölüm öğretim üyeleri Doç. Dr. Burcu MESTAV, ve Doç. Dr. Tuğba SÖKÜT AÇAR, birinci sınıfların akademik danışmanı Bölüm öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Kumru URGANNCI TEKİN ve öğrencilerimiz katıldı. Yoğun katılım olan programda öğrencilerimize bölüm tanıtımı ve bilgilendirmesi, bölüm web sayfamız, öğrenci bilgi sistemi, eğitim kataloğu, kurumsal akreditasyon çalışmaları ve öğrenci kulüpleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Aramıza yeni katılan öğrencilerimize  eğitim-öğretim hayatlarında başarılar dileriz.